maaloev.lejeboliger-kbh.dk: Find bolig til udlejning i Måløv

Find bolig til udlejning i Måløv

Ledige boliger til udlejning i Måløv!

Det kan være trættende som lejer, at finde frem til den rigtige side, der giver dig adgang til at finde lejeboligen i Måløv. Derfor har vi på denne side gjort det nemmere for dig, at finde de nødvendige informationer – alt hvad du skal gøre er, at klikke på de forskellige bydele som du ønsker indsigt i og trykke på de links, som fremgår på venstre side. Efter dette, kan du starte din søgning efter lejeboliger i Måløv – det er nemt og gratis.

Årets Dyreste Hus Solgt til 57 Millioner Kroner

På Vedbæk Strandvej er den 482 kvm luksusvilla solgt til 57.516.000 kr. og er dermed årets dyreste hushandel. Ejendommen ligger på en del af grunden til Rosenlund-palæet, som i øjeblikket også er til salg til 75 millioner kroner. Rosenlund-palæet er den dyreste villa på det danske boligmarked i øjeblikket.

Læs mere om handlen her

Dragør er Danmarks Mest Populære Kommune

I følge en analyse foretaget af Voreslejebolig.dk, så er Dragør Danmark mest populære kommune. Dragør ligger næsten tre gange højere en anden pladsen, Tårnby. De fleste af de populære kommuner ligger i Hovedstadsområdet og herefter i Region Sjælland. I Jylland er den mest populære kommune Odder. På Fyn er det Kerteminde og Middelfart, som er det mest attraktive kommuner.

Læs mere om undersøgelsen her

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Flere boliger i Egedal stationsby

I Egedal stationsby opføres ca. 300 nye boliger af 2E Group for ejendomsudvikleren NREP. 2E Group kommer til at stå for hele processen med uvikling, bygning og udleje af boligerne.

Læs mere her

Danskerne vil bo i Storkøbenhavn

Danskernes geografiske ønsker til deres nye bolig er blevet undersøgt i en analyse, der afslører, at danskerne er vilde med kommuner i Storkøbenhavn. Særligt Vallensbæk og Glostrup topper på hitlisten når der søges efter bolig.

Se analysen her.

Storkøbenhavn hitter blandt danskerne

I en analyse af de forskellige kommuners popularitet blandt danskerne når de skal søge bolig, topper Storkøbenhavn. Mange kommuner lige uden for København er populære når danskerne søger bolig. Særligt Glostrup, Vallensbæk og Rødovre er yndede områder blandt danskerne.

Find analysen her.